четвъртък, 21 февруари 2008 г.
Картофена палачинка
Продукти:
картофи - 500 гр.
жълтък - 1 бр
извара - 250 гр.
сол - 2 гр.
брашно - 100 гр;
магданоз - 10 гр.
копър - 10 гр.
лук - 1 малка глава.
Приготвяне:
Картофите се обелват и се сваряват.Настъргват се на ренде.Към картофите се добавят - жълтъка, изварата, брашното, и ситно нарязаните копър, магданоз, лука, сол.Сместа се поставя в подмазана тавичка и се пече на 200 градуса 20 минути.
Сервира се с подходяща салата за сезона.
За 100 грама:
ккал:103.04 Белтъчини: 1.67 Въглехидрати: 23.79 Мазнини: 0.31
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар